Sunday, 13 March 2011

Sunday





Playing with my new camera. Making mini Far Bretons. Saying hello to the horses and to Spring.
Photographing food is so difficult. Check out this blog for incredible food pictures.

Wednesday, 9 March 2011

Petit à petit l'oiseau (re)fait son nid

Non, non, ceci n'est pas un abandon de blog!Au contraire meme, il y a du changement dans l’air. Voici bientôt un an que ce blog existe, alors pour marquer le coup, je vais lui refaire une petite beauté. En attendant, j’ai un peu la tête ailleurs. Nous avons une maison qui sèche, lentement, après de gros dégats des eaux. On vient de nous dire que notre cuisine (après le salon) a aussi été touchée et il va falloir tout démonter à l’intérieur, arracher les dalles de carrelage Marley (qui bien sûr contiennent de l’amiante) et donc se passer de cuisine pendant un moment. Inutile de vous dire que la pilule est assez mal passée!

No, I am not giving up on the blog! Quite the opposite, in fact. With it’s first anniversary coming, I am planning a little makeover. In the meantime, my mind is on other things. Our house is slowly drying, following some serious water damage. The latest news is that now our kitchen also has to go to allow for the floor to dry, which means removing all the units and the Marley tiles (containing asbestos) on the floor.Needless to say, this was a big blow to the moral!

Wednesday, 9 February 2011

Sunday, 30 January 2011

January



Both boys have been poorly all weekend. It was so cold outside, all I wanted to do was staying at home, drinking tea, starting my sister's little project and reading. Eliott is loving his new book about colours becoming other colours.

Thursday, 20 January 2011

Deux ans!!





Un gâteau-Dinosaure (euh, réalisé de main de maître c'est évident)!
Un garage pour les petites voitures (ça n’a pas l’air comme ça mais je vous garantis, il y en a beaucoup dans la maison)!
Une poussée de dents qui tombe mal!
Une maman tout émue!
***Merci à tous ceux qui y ont pensé!!**********

Wednesday, 5 January 2011

Monday, 20 December 2010

The Amazing Birthday Cake

Yes, I have a fabulous husband! When he asked me a couple of days ago which cake I would like for my birthday, I teasingly showed him a picture from a magazine and said: "That one, please!". A few raised eyebrows from J. and a frightening quantity of double cream later, I give you, Ladies and Gentlemen: Le Vacherin aux Marrons, Rhum et Chocolat! Truly delicious... (and yes, only 8 candles. What a Gentleman!)